Zomers ontspannen: massageaanbieding

Gepubliceerd op
23/5/2024

Of je nu al uitkijkt naar je drieweekse vakantie, of deze zomer  doorwerkt: de zomertijd fit en relaxed beleven is een heerlijk idee. Lekker in je lijf met een rustig hoofd beleef je die summer vibes echt beter.

Daarom zet Tribal Guide tot 1 juli de 1/2e strippenkaart in het zonnetje. Jaaaaaa hij is er weer! En omdat de prijzen per 1 juni gaan stijgen, een zomeraanbieding voor jou:

Tik je voor 28 juni een 1/2e strippenkaart af, dan betaal je niet de eigenlijke prijs van € 450,00. Voor € 375,00 is de kaart voor jou. Vijf heerlijke ontspanmomenten om deze zomer door te floaten. Heb je een situatie of klacht waaraan je speciale aandacht wilt geven? Dan kan er veel gebeuren in vijf behandelingen. De kaart is een half jaar geldig.

De MassageStrippenkaart geeft een jaar lang gelegenheid om tien keer op de massagetafel te komen. Vanaf 1 juni is deze van jou voor € 900,00. En natuurlijk kun je nog steeds gewoon een keertje langskomen voor een massage. Jouw eenmalige behandeling ontvang je voor € 109,00.

Denk je: dat wil ik ook? Mail naar jose@tribalguide.nl of app via 0657576347. We stemmen af op jouw wensen. Meteen plannen? Nieuwe data tot september vind je in de Tribal Guide Massagekalender.

Lees meer Artikelen

October 17, 2022
Infoavond Een Magisch Jaar op 28 oktober
Infoavond op 21 oktober over Een Magisch Jaar. Persoonlijke & spirituele ontwikkeling vol Natuur & Magie. Voel je welkom!
March 26, 2023
Maan van de Schone Lei
Wat als alles onder je handen afbreekt? Het een na het ander stopt, geen doorgang vindt, niet eens aan gaat? En dan breekt de lente aan.
June 23, 2021
Tjonge, je zal toch jong zijn
Je bent jong en hebt de toekomst. Maar daar is de wereld die je volledig niet begrijpt. Laat staan je bijhoudt. Kampvuurgesprekken.

Tribal Guide

Training, coaching, rituelen en behandelingen voor richting in jouw levensfasen
Bekijk Belevingstraject